fbpx

Medve Matektábor Szolnok (őszi tábor)

2017. október 27-30. - a rendezvény lezajlott.

Helyszín, időpont

2017. október 27-30., péntek-hétfő (4 nap / 3 éj az iskolai őszi szünetben)
Helyszín: Turisztikai és Szabadidő Központ, Szolnok (5000 Szolnok, Tiszaliget)

 

Szállás, étkezés

A szállás befogadóképessége 120 fő.
A tábor idejében az elfoglalt épületek kizárólag a Medve Matektábor számára vannak fenntartva. 
Az elhelyezés tágas, fűtött 3-6 ágyas szobákban történik, és minden házban külön fürdőhelyiség áll a táborlakók rendelkezésére. A foglalkozásokra különtermek és közösségi helyiségek állnak rendelkezésre. A napi háromszori étkezés a tábor saját éttermében történik. Speciális étrend-igények nem jelentenek gondot, de ezt kérjük jelezni a jelentkezéskor.

Utazás

A lakóhelytől Szolnokra való eljutást és a hazautat is kísérettel biztosítjuk. (Kivétel: a Dunántúlról érkezőket Győr, Veszprém és Székesfehérvér felől tudjuk végigkísérni, más dunántúli útirányok diákjait Budapestről kísérjük, ahol a Budapesten való átszállást és helyi közlekedést is kísérettel biztosítjuk.)
Az utazás a kiinduló állomástól Szolnokig vonattal történik. A turisztikai központ a szolnoki vasútállomástól 20 perc sétára helyezkedik el, rossz idő esetén a helyi tömegközlekedést vesszük igénybe. A vonatjegyet mindenkinek saját magának kell megvennie.
cegled_1.png
cegled_2.png

Kinek ajánljuk az őszi matektábort?

Mindenkinek, aki szeretne tanév közben is intenzívebben foglalkozni matematikával egy kiváló közösségben. A nyári táborokban megismert barátokkal újra lehet találkozni, de akkor sem kell csüggedni, ha valaki eleinte barátok nélkül indul útnak. Az őszi tábor a nyári táboraink rövidített "mása", a szokásos fantasztikus hangulatot itt is garantáljuk. Az őszi tábor a kialakulóban lévő, egész tanévet átfogó pedagógiai programunk egyik pillére. A hosszú hétvége jó szívvel ajánlható azok számára is, akik még nem voltak hosszabb ideig távol szüleiktől.

Mikor és hogyan lehet jelentkezni a táborba?

A szolnoki őszi táborba október 23-ig a Nevezési rendszeren keresztül lehet jelentkezni, mely regisztrált felhasználóink számára érhető el. A jelentkezéshez nagykorú kapcsolattartó (pl. szülő) közreműködése szükséges. A végső jelentkezési határidő október 23., azonban nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a jelentkezést, mert a táborok legtöbbször határidő előtt megtelnek.

Mennyibe kerül?

A tábor díja tartalmazza a szállást három éjszakára, napi háromszori étkezést, a programokat, ajándékokat és a felmerülő belépődíjakat is. Az ár az utazási költséget nem tartalmazza.
Jó hírünk van azoknak, akiknek nem jutott az idei piros mancsos pólóból, az őszi táborra utánrendelünk és szeptember 30-ig történő jelentkezés esetén lehet választani póló, vagy egy meglepetés ajándék közül! Szeptember 30-a után a meglepetés ajándékot tudjuk biztosítani.

Kedvezményes előjelentkezési díj szeptember 30-ig: 18.000 Ft
Normál díj október 1-23. között: 20.000 Ft

Díjfizetés ütemezése

A tábor díját egy vagy két részletben kérjük befizetni A Matematika Összeköt Egyesület bankszámlájára (átutalással vagy banki pénztári befizetéssel). A jelentkezés akkor válik érvényessé, amikor a befizetés beérkezett a bankszámlára. A tábor díja a október 23-ig történő jelentkezéssel 20.000 Ft. 
A következő lehetőségek közül lehet választani:
  • 1 részletben: 20.000 Ft-ot a jelentkezéssel egyidejűleg,
  • 2 részletben: 10.000 Ft-ot a jelentkezéssel egyidejűleg, a fennmaradó 10.000 Ft-ot pedig október 23-ig kérjük befizetni.
A befizetéseket 3-5 naponta frissítjük honlapunkon, melyet a személyes Nevezési rendszerben követhetnek nyomon.
cegled_3.png

Kérdések, információk

Ha kérdése van a táborral kapcsolatban, látogasson el Kapcsolat oldalunkra, és keressen minket bármely elérhetőségünkön! Emellett figyelmébe ajánljuk a Medve Matektáborok kiinduló oldalát is, ahol általános leírást adunk matektáborainkról.

Lemondás

Ha meghiúsul a részvétel, a jelentkezést haladéktalanul törölni kell a Nevezési rendszer Eddigi nevezések és fizetési információk menüponjában. Szeptember 30-ig történő lemondás esetén a befizetett összeget teljes egészében visszafizetjük. Október 1-je utáni lemondás után az addig befizetett díjat nem tudjuk visszatéríteni.