Támogatási lehetőségek

Miért van szükségünk támogatásra?

A Matematika Összeköt Egyesület nonprofit szervezetként gondozza rendezvényeit. A részvételi díjakat úgy kalkuláljuk, hogy az kizárólag a közvetlen szervezési költségeket fedezze, ugyanis lehetőségeinkhez mérten minden érdeklődőhöz szeretnénk eljutni, azok anyagi helyzetére való tekintet nélkül. Az elmúlt évek dinamikus növekedésének köszönhetően a szervezési és adminisztrációs feladatok megsokszorozódtak, így a tagok részéről folyamatosan nagy energia-befektetésre, valamint főállású munkatársakra van szükség. Ahhoz, hogy az Egyesületet és programjainkat hosszabb távon is fenntartható pályára tudjuk állítani, nagy szükségünk van támogatóinkra.
egyszazalek-fb_logo.jpg

Magánszemélyek lehetőségei

Adó 1%

Egyesületünk tudja fogadni az SZJA 1% felajánlásokat. Adószámunk: 18518179-1-09. A felajánlással kapcsolatos tudnivalókról itt olvashat: "Hogyan rendelkezhet adója 1+1 %-áról?" .
Közvetlenül letöltheti és kinyomtathatja az 1+1% rendelkező nyilatkozatot is, amelyet adóbevallástól elkülönülten is postára adhat a NAV címére, vagy személyesen beviheti a legközelebbi ügyfélszolgálatra.
Ha pedig rendelkezik Ügyfélkapuval, akkor online, az adóbevallást jóváhagyó felületen is megteheti a felajánlást. Előre is nagyon köszönjük!

Céges és intézményi támogatás

Terméktámogatás

Rendezvényeink sikeres lebonyolításához rengeteg kellékre van szükségünk, beleértve a tárgyi eszközöket (pl. színpad, asztalok, stb.), szolgáltatásokat (autóbérlés) valamint a csapatoknak kiosztott útravaló csomagokat, az önkéntesek juttatásait (pl. póló) és a díjakat, ajándékokat. Amennyiben Önnek, vagy közeli ismerősének a vállalkozása vagy intézménye termékszponzorként ingyen, vagy kedvezményes áron tud a fentiekben segíteni, és ezzel éves szinten több mint 15.000 emberhez eljutni, kérjük, keressen bennünket a +36 70 249 4559-es számon vagy az  e-mail címen.

Utalás az Egyesület bankszámlájára

A legkisebb egyszeri összegtől kezdve havi rendszerességű támogatásokat is szívesen fogadunk. Átutalást indíthat az Ön személyes internetbank-felületén, de bármely OTP-bankfiókban is lehetősége van átutalásra vagy készpénz befizetésére. Egyesületünk bankszámlaszáma: 11738008-20885696-00000000 (OTP Bank - A Matematika Összeköt Egyesület). Kérjük a közlemény rovatban feltüntetni, hogy az utalt összeg támogatás, adomány.

Szponzoráció (pénzbeli)

Rendezvényeink egyre több emberhez jutnak el. Ha Ön úgy érzi, hogy vállalkozása szívesen feltűnne többezer fős programjainkon, illetve cége termékei vagy szolgáltatásai felkelthetik a 11-25 éves korosztály figyelmét, akkor ne habozzon megkeresni bennünket! Rugalmas szponzorációs ajánlatokkal várjuk a névadó szponzori címtől egészen a kisebb reklámfelületek vagy szóróanyagok biztosításáig. Telefonszámunk: +36 70 249 4559.

Önkéntesség

A Medve Szabadtéri Matekversenyek mára több ezer fős rendezvényekké nőtték ki magukat. A versenyek zökkenőmentes lebonyolításához nélkülözhetetlen segítséget nyújtanak azok az önkéntesek, akik csatlakoznak csapatunkhoz. Évről évre 350-400 önkéntessel dolgozunk együtt, akik a versenyzőkhöz hasonlóan maradandó élményekkel gazdagondak. További részletek az Önkéntesség aloldalunkon olvasható.

Média, Marketing

Fontos célkitűzésünk, hogy minél több diákhoz eljuttassuk rendezvényeinket, filozófiánkat, ezáltal megszerettessük velük a logikus, problémaközpontú gondolkodás világát, melyre a jövőben egyre nagyobb szükség mutatkozik a munkaerőpiacon. Ehhez elengedhetetlen a hagyományos és modern kommunikációs csatornákon jelen lennünk. Kérjük, keressen minket, amennyiben kedvezményes megjelenést tudna számunkra biztosítani saját médiafelületein vagy rendezvényein! Telefonszámunk: +36 70 249 4559.

Megéri, mert...

Magánszemélyként...

  • kérésre adóigazolást kap tőlünk, mely csökkenti éves befizetendő adóját a vonatkozó törvényeknek megfelelően
  • egy társadalmilag hasznos ügy mellé állhat
  • rendszeres támogatóinknak kedvezményeket biztosítunk programjaink díjaiból

Cégként, vállalkozóként, intézményként...

  • az Ön márkája közvetlenül 15.000 emberhez jut el
  • résztvevőink egy garantáltan jó hangulatú eseményen találkoznak az Ön termékével, szolgáltatásával
  • a társadalmilag hasznos ügy támogatása (CSR) jót tesz az Ön vállalata, intézménye megítélésének

Lépjen kapcsolatba velünk!

Bármelyik elérhetőségünkön kereshet minket, legyen az e-mail, telefon, facebook vagy postai levél.