Medve Szabadtéri Matekverseny aktuális infók

Ezen az oldalon a 2018-as Medve versenyek folyamatosan frissülő, aktuális információit tesszük közzé (versenynapi tudnivalók, eredménylisták, rendkívüli hírek). Az oldal az összes verseny aktuális infóit tartalmazza, érdemes rendszeresen visszalátogatni, hogy elsőkézből értesüljenek a tudnivalókról.

A benevezett csapatoknak érdemes tisztában lenni a versenyek menetéről, melynek megértéséhez ajánljuk olvasásra a következő dokumentumokat: Illusztrált leírás és Versenykiírás.

Utolsó frissítés: június 9.

Országos döntő - eredmények

Míg az ország nagy részén ítéletidő tombolt, mi kánikulában lebonyolítottuk a 2017/18-as tanévi Medve Szabadtéri Matekverseny országos döntőjét Debrecenben. A regionális fordulókból bejutottak közül 82 csapat vett részt a versenyen. Reméljük, mindenki jól érezte magát, őszintén gratulálunk az elért eredményekhez!

Az eredmények elérhetők IDE KATTINTVA.

A képek is hamarosan elérhetők a fenti linken.

Óbudai-sziget - eredmények

Az Óbudai-szigeti versennyel lezárult a 2017/2018-as évad regionális fordulóinak sora. Minden csapatnak gratulálunk a teljesítményhez, a döntőbe jutottakkal pedig találkozunk június 9-én!

Az eredmények elérhetők IDE KATTINTVA.

Óbudai-sziget - aktuális infók a benevezett csapatoknak (Frissítve: 05.24.)

Hivatalos: az óbudai-szigeti versenyt az időjárás-előrejelzések miatt május 27-én, VASÁRNAP rendezzük.

Kérjük, minden jelentkező FELTÉTLENÜL OLVASSA EL AZ IDE KATTINTVA ELÉRHETŐ TÁJÉKOZTATÓT!

Veszprém, Pécs - eredmények

Újabb "duplázós" hétvégén vagyunk túl, sikeresen lezajlott a verseny Veszprémben és Pécsett is szombaton és vasárnap. Veszprémben kaptunk a nagy hőségben egy frissítő zuhét, de a versenymenetet ez sem tudta megzavarni. Reméljük, mindenki jól érezte magát, gratulálunk az eredményekhez!
Az eredményekért katt ide: Veszprém - eredmények ill. Pécs - eredmények

Veszprém, Pécs - fontos infók a benevezett csapatoknak! (frissítve: 05.11.)

A május 12-i, szombati, veszprémi Medve Szabadtéri Matekverseny rekordlétszámmal várja a résztvevőket! Szombat reggel a Pannon Egyetem A és B épületei körül találkozunk.  KÉRJÜK, MINDEN VESZPRÉMI VERSENYZŐ ÉS KAPCSOLATTARTÓ OLVASSA EL AZ IDE KATTINTVA ELÉRHETŐ FONTOS INFÓKAT!

A május 13-án, vasárnap, Pécsen második alkalommal megrendezendő regionális forduló helyszíne minden időjárás esetén a Zsolnay Kulturális Negyed. KÉRJÜK A PÉCSI VERSENYZŐKET ÉS KÍSÉRŐKET, FELTÉTENÜL OLVASSÁK EL AZ IDE KATTINTVA ELÉRHETŐ INFÓKAT!

Szeged, Debrecen - eredmények

A május 6-án lezajlott szegedi és debreceni versenyeink eredménylistája és képei már böngészhetők! Katt ide: Szeged-eredmények ill. Debrecen - eredmények
Gratulálunk a versenyzőknek! :)

Gellért-hegy - Évről-évre egyre többen vesznek részt a Gellért-hegyi versenyen (Frissítve: 04.17.)

Szerencsére az időjárás az idei második Medve versenyünkön is kedvezően alakult, így fel sem merült, hogy ne tartanánk meg a versenyt az eredeti, április 14-ei időpontban. Ismét rekord létszámú, közel 4000 résztvevő vágott neki a mezőnynek és ért el jobbnál-jobb eredményeket. Méltán lehet magára büszke mindenki. Mi is gratulálunk az eredményekhez!

A Gellért-hegyi eredmények megtekinthetőek az archívumban.
A versenyen készült fényképek elérhetőek a Medve Matek galériában.

Gellért-hegy - aktuális infók a benevezett csapatoknak (Frissítve: 04.12.)

HIVATALOS: az időjárás-előrejelzések alapján szombaton megrendezzük a versenyt!

Minden idők legnagyobb szabadtéri matekversenye lesz április 14-én Budapesten, a Gellért-hegyen! 4000 résztvevőt várunk!!!

Kérjük, minden jelentkező FELTÉTLENÜL OLVASSA EL AZ IDE KATTINTVA ELÉRHETŐ TÁJÉKOZTATÓT!

Eger - Hamar felváltotta a napsütéses tavasz a borongós időt az idei első Medve versenyen (Frissítve: 04.10.)

A reggeli borús idő sem vette el senkinek a kedvét az idei versenysorozat első állomásától Egerben, így közel 1200-an versenyeztek a Leányka úti campuson. Mire az első csapatok beértek, a nap is kisütött, a verseny további része pedig kellemes tavaszi időben, szuper hangulatban telt. Gratulálunk minden résztvevőnek az eredményekhez!

Az egri eredmények megtekinthetőek az archívumban.
A versenyen készült fényképek elérhetőek a Medve Matek galériában.

Eger - aktuális infók a benevezett csapatoknak (Frissítve: 04.05.)

Több, mint 1100 résztvevővel, ezúttal Egerben rajtol a Medve Szabadtéri Matekverseny-sorozat! Szép, tavaszi időben április 7-én, a Leányka úti campus focipályáján találkozunk!
Kérjük a benevezett csapatokat, alaposan tanulmányozzák át a következő oldalon található információkat: FONTOS INFÓK A BENEVEZETT CSAPATOKNAK - EGER

Rekord létszámok (03.24.)

Eddig országosan közel 12.000 versenyző adta le nevezését a Medve versenyekre. Ez ismét minden várakozásunkat felülmúlta! Köszönjük a bizalmat, igyekszünk idén is megfelelni a kihívásnak! :)

Gellért-hegy, Veszprém: teltház (03.24.)

A Gellért-hegyi és a veszprémi versenyre lezártuk a jelentkezést, mert a csapatszámok elérték a maximumot (kivétel: az elfogadott pótjelentkezések). A többi verseny továbbra is nyitva áll!

Nevezni szeretnék!

Jelentkezés a nyitva álló versenyekre