Medve Szabadtéri Matekverseny aktuális infók

Ezen az oldalon a 2018-as Medve versenyek folyamatosan frissülő, aktuális információit tesszük közzé (versenynapi tudnivalók, eredménylisták, rendkívüli hírek). Az oldal az összes verseny aktuális infóit tartalmazza, érdemes rendszeresen visszalátogatni, hogy elsőkézből értesüljenek a tudnivalókról.

A benevezett csapatoknak érdemes tisztában lenni a versenyek menetéről, melynek megértéséhez ajánljuk olvasásra a következő dokumentumokat: Illusztrált leírás és Versenykiírás.

Utolsó frissítés: április 19.

Szeged - helyszínváltozás! (frissítve: 04.19.)

A május 6-i, szegedi Medve Szabadtéri Matekverseny helyszíne az Erzsébet liget helyett a Stefánia lesz - a liget felújításának kezdete miatt. A gyülekezési helyszín a Móra Ferenc Múzeum előtti terület. Esős idő esetén a Dóm téren és környéként, fedett állomásokon zajlik majd a verseny.

A szintén május 6-án, Debrecenben megrendezendő regionális forduló helyszíne nem változott, maradt az Egyetem téri campus.

Bővebb infókkal a szegedi és a debreceni versenyekről május 2-án jelentkezünk ugyanitt!

Gellért-hegy - Évről-évre egyre többen vesznek részt a Gellért-hegyi versenyen (Frissítve: 04.17.)

Szerencsére az időjárás az idei második Medve versenyünkön is kedvezően alakult, így fel sem merült, hogy ne tartanánk meg a versenyt az eredeti, április 14-ei időpontban. Ismét rekord létszámú, közel 4000 résztvevő vágott neki a mezőnynek és ért el jobbnál-jobb eredményeket. Méltán lehet magára büszke mindenki. Mi is gratulálunk az eredményekhez!

A Gellért-hegyi eredmények megtekinthetőek az archívumban.
A versenyen készült fényképek elérhetőek a Medve Matek galériában.

Gellért-hegy - aktuális infók a benevezett csapatoknak (Frissítve: 04.12.)

HIVATALOS: az időjárás-előrejelzések alapján szombaton megrendezzük a versenyt!

Minden idők legnagyobb szabadtéri matekversenye lesz április 14-én Budapesten, a Gellért-hegyen! 4000 résztvevőt várunk!!!

Kérjük, minden jelentkező FELTÉTLENÜL OLVASSA EL AZ IDE KATTINTVA ELÉRHETŐ TÁJÉKOZTATÓT!

Eger - Hamar felváltotta a napsütéses tavasz a borongós időt az idei első Medve versenyen (Frissítve: 04.10.)

A reggeli borús idő sem vette el senkinek a kedvét az idei versenysorozat első állomásától Egerben, így közel 1200-an versenyeztek a Leányka úti campuson. Mire az első csapatok beértek, a nap is kisütött, a verseny további része pedig kellemes tavaszi időben, szuper hangulatban telt. Gratulálunk minden résztvevőnek az eredményekhez!

Az egri eredmények megtekinthetőek az archívumban.
A versenyen készült fényképek elérhetőek a Medve Matek galériában.

Eger - aktuális infók a benevezett csapatoknak (Frissítve: 04.05.)

Több, mint 1100 résztvevővel, ezúttal Egerben rajtol a Medve Szabadtéri Matekverseny-sorozat! Szép, tavaszi időben április 7-én, a Leányka úti campus focipályáján találkozunk!
Kérjük a benevezett csapatokat, alaposan tanulmányozzák át a következő oldalon található információkat: FONTOS INFÓK A BENEVEZETT CSAPATOKNAK - EGER

Rekord létszámok (03.24.)

Eddig országosan közel 12.000 versenyző adta le nevezését a Medve versenyekre. Ez ismét minden várakozásunkat felülmúlta! Köszönjük a bizalmat, igyekszünk idén is megfelelni a kihívásnak! :)

Gellért-hegy, Veszprém: teltház (03.24.)

A Gellért-hegyi és a veszprémi versenyre lezártuk a jelentkezést, mert a csapatszámok elérték a maximumot (kivétel: az elfogadott pótjelentkezések). A többi verseny továbbra is nyitva áll!

Nevezni szeretnék!

Jelentkezés a nyitva álló versenyekre